2013-03-07

Cheerleading-träning

Idag har det blivit ganska många promenader för min del. Först till Dollarstore på morgonen, sedan inte riktigt hela vägen tillbaka, men till coop gick jag. Sedan från min lägenhet - banken - hem igen, och sist men inte minst (eller jo, faktiskt minst i det här laget) så gick jag till Norrmalmia för lite cheerleadingträning!

Vi var inte många kan man säga... rättare sagt så var vi bara två stycken, men det var rätt roligt ändå. Vi körde mest akro, sedan så gjorde jag några små små styrkeövningar, och sprang i trapporna;P Jag är faktiskt mör i armarna från akrobatiken känner jag. Rörelser man inte gör så ofta, så förhoppningsvis känns det imorgon!

Skulle verkligen vilja att vi samlar ihop gamla cheer-gänget, åtminstone bara för en träning eller en heldag med träning och mat osv. och bara stuntade och hade roligt. För OJ vad jag saknar det gamla laget. Alla la ner sitt hjärta och sin själ i sporten, det var verkligen en livsstil. Jag andades cheerleading på den tiden. Var jag inte på träningarna eller med någon från laget så kollade jag på filmer eller youtube-klipp eller planerade träningarna. Det var en stor del i mitt liv, det VAR mitt liv. Så konstigt att jag inte har det på samma sätt längre!

Gammal bild från luleå-lägret! SÅ kul vi hade!

1 kommentar:

  1. Mamma och Elle satt och snackade(detaljerat) om knipövningar idag. Du vet hur känslig jag är, men bajs känns ju som ett ljuvligt samtalsämne i jämförelse, oy vey

    SvaraRadera