2012-05-03

Don't be such a witch!!

Dagens Grimm-produktion har sett ut som följer: Vi började dagen med ett rep med vår Berättar-lärare där vi hade ställt upp några skärmar som vi kommer använda oss av under föreställningen så att man fick mer koll på hur stor scenen kommer vara, och lite hur vi kan förhålla oss till den. Det var roligt, och texten börjar sitta lite bättre nu, så just den fronten kommer nog bara bli bättre och bättre.

Har inte riktigt satt hur min karaktär kommer vara, försöker jobba lite med det då och då och testa olika karaktärsdrag osv. Sen så kommer den nog växa fram mycket på golvet också. Vi kommer kolla upp rekvisita under morgondagen och lite kostym, och när väl kostymen åker på kommer det bli mycket lättare att hitta karaktären i kroppen också!

Efter repet satte vi igång med att måla lite till scenografin, vi grundmålade en massa små gran-grejer och stugorna som duktiga Perra håller på att pyssla fram. Och efter det blev det att inta sälj-stolen igen... Jobbigt att just det alltid ska vara det segaste arbetet. Men så kan det bli!

Annars idag har jag själv jobbat med min fysiska kropp på gymmet, gått igenom Grimm-texten, även läst lite dialogröst och läsröst samt gått igenom hela min bakom-skalet-monolog och försökt komma ihåg allting. Går lite knaggligt, men det går bättre iallafall.
Ska försöka orka öva lite känslor och eller sångröst nu också, sen blir det bums i säng!!

Kan låtsas att detta är lilla Greta vid pepparkakshuset=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar