2012-10-18

I wish....







 Imorse steg jag upp före tuppen när André skulle och jobba. Jag har haft svårt för att sova inatt, så när han steg upp och jag inte kunde somna om steg jag upp och hängde med honom innan jobbet. Det var mörkt och mysigt ute och jag tände myslamporna i fönstret. Jag fick faktiskt en form av julkänsla. Det finns ingenting bättre än jul för mig. Det är så fantastiskt!

Sedan somnade jag en stund i soffan, det var välbehövligt!

Idag kommer jag åka hem till Piteå en sväng. Det är alltid roligt att träffa min familj, men det är inte så roligt att åka ifrån André. Det är jobbigt att ha distansförhållande, inte för att det tär på vårat förhållande, men för att det tär på oss. Det är inte så lätt att jag åker hem och stannar hemma i en, två dagar, sedan åker jag hit och hänger i några dagar, åker hem igen som det skulle göra om vi bodde i samma stad. Utan det krävs många mil i buss, planeranden och pengar. Det är heeelt klart värt det, men det är jobbigt med tanke på att det finns så mycket annat runt omkring som är jobbigt samtidigt.

 Jag önskar att jag vore helt normal och frisk, och jag önskar att jag inte var så beroende av min familj, jag önskar att jag skulle klara av att jobba,  jag önskar att jag kunde vara där för allt och alla samtidigt, jag önskar att allting vore lättare, jag önskar att jag och André kunde få bo tillsammans, jag önskar att vi skulle kunna vara alla tillfreds...

Det och fler saker är saker jag önskar, men någonting jag VET är att jag älskar dig André, tvivla aldrig, aldrig på det! Vi klarar det här tillsammans<3 Tack för att du finns!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar