2013-08-27

drömmar som hänger sig kvar...

Inatt har jag sovit hårt,  men drömt fruktansvärt oroligt och verkligt. Jag har hög ångestnivå i kroppen som inte vill ge med sig, och känner en fruktansvärd agg mot en person i min närhet... eller som varit i min närhet men inte längre kanske man ska säga. Egentligen har jag ingen anledning att vara arg, men den personen har sårat någon som är mig väldigt nära,  och på så sätt även sårat mig. Jag drömmer om det, och råkar veta att det nog mest troligt även är sant. Det gör mig ledsen!  Fruktansvärt ledsen! Dock är det bara en människas förlust, men om den personen fattat det ännu är en annan fråga. ..

Hoppas den här känslan ger sig, för jag gillar inte att vara såhär. Jag är ingen bitter människa,  och jag tycker inte om att vara arg,  för jag har ingen rättighet att vara det i det här läget. Men guess what? Det här är min blogg och mina känslor,  och vill man inte läsa, så blunda!

Att leva här och nu jobbar jag mycket på, och just här och nu är detta vad jag känner och tänker på!


2013-08-24

fotbollshelg!!

I helgen kommer det vara en riktigt rolig helg!! Jag ska se när både Elma och Maja spelar fotboll. Första gången jag ser Elma spela fotboll överhuvudtaget,  och första gången jag ser Maja spela sjumanna, det blir awesome!!:)

Efter matcherna ska jag sköta mina tre brorsöner när jag kollar på deras fars match, och imorgon har mitt lag match. Alot of soccer, and I love it!!


2013-08-06

Jag går och fiskar...

I helgen var vi i andre's stuga och hade det mysigt. Vi tog det lugnt, käkade en massa gott,  spelade kubb m.m m.m

Jag har längtat lääänge efter att få fiska eftersom att jag tycker att det är så sjukt mysigt! Älskar att sitta där och titta på flötet som plötsligt åker ner under vattnet! Den här gången var bara felet att flötet aldrig åkte ner under vattnet. Ibland var någon och nafsade på någon annans mask, men aldrig på min.

.tillslut åkte vi hem utan fisk. (Fick först åka jättefort med båten och det var awesome!!)

Senare under dagen följde jag med dragons föräldrar och la ut nät som vi hämtade tidigt nästa morgon. Inte så mycket fisk då heller,  men några stackare blev det som vi sen fick med oss hem:) det var kul!